FEDEK Takımından Rektörümüze Veda Ziyareti
01-03-2023

Kurumsal ziyaretleri kapsamında Üniversitemizde bulunan Fen, Edebiyat, Fen-Edebiyat, Dil ve Tarih-Coğrafya Fakülteleri Öğretim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (FEDEK) Takımı Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kemal SANGÜN ile FEDEK Takım Üyeleri Prof. Dr. Mustafa POLAT ve Doç. Dr. Şükran KONCA Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e makamında veda ziyareti gerçekleştirdi.

Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Rıfat BİRCAN ve Doç. Dr. Sezai ÖZTAŞ’ın da bulunduğu ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Takım Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kemal SANGÜN ve üyeler, Rektör ŞAHİN’e veda ederek, çalışmalarında başarı temennisinde bulundular.

Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek kendilerine teşekkür etti ve Üniversitemizin prestij yayını olan “Namık Kemal: Hayatı-Düşünceleri-Eserleri” adlı kitabı takdim etti.

Haberler & Duyurular
Arşiv