Eskişehir Büyükşehir Belediyesinden Üniversitemize Ziyaret
09-12-2016

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Üniversitemiz Rektör V. Prof. Dr. M. İhsan Soysal’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleştirilen ziyarette Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Yılmaz, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat da bulundu.

Prof. Dr. M. İhsan Soysal  ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Yılmaz Büyükerşen ile karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Büyükşehir Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, üniversitemizde gerçekleştirilen çalışmaları yakından takip ettiğini belirterek, kısa zamanda büyük ilerleme kaydettiğini söyledi.

Ziyaret, günün anısına Namık Kemal Prestij Kitabı takdiminin ardından toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.