Eski Bakan Dr. Mehmet MÜEZZİNOĞLU’ndan Üniversitemiz Rektörüne Ziyaret
11-02-2022

Sağlık Eski Bakanı ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Dr. Mehmet MÜEZZİNOĞLU ve Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan ÖZCAN  Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Dr. MÜEZZİNOĞLU, bölgenin önemli bir eğitim-öğretim kurumu olan Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin gelişimini yakından takip ettiklerini belirterek, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e çalışmalarında başarılar diledi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. ŞAHİN de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’ni her alanda daha ileriye taşımak için çalıştıklarını vurguladı.

Ziyarette, Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bülent EKER ve Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI da bulundu.