Erciyes Üniversitesi Kalite Komisyonu Üyelerinden Ziyaret
26-08-2022



Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Kurumsal Akreditasyon Programı (KAP) kapsamında iyi uygulama örnekleri sunumlarını paylaşmak üzere Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinde bulunan Erciyes Üniversitesi Kalite Komisyonu Üyelerinden Prof. Dr. Sultan TAŞCI ve Prof. Dr. Mustafa ÖZTÜRK, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e ziyarette bulundular.

Ziyarette Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bülent EKER, Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ ve Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI ile Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi ve Kalite Elçisi Doç. Dr. Turğay ÖNTAŞ da yer aldı.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Prof. Dr. Sultan TAŞCI ve Prof. Dr. Mustafa ÖZTÜRK, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesindeki kalite çalışmaları sürecine iyi uygulama örnekleri üzerine gerçekleştirdikleri sunumla katkıda bulunmaktan memnuniyet duyduklarını ifade ettiler ve akreditasyon tanımı içinde çeşitli konuların ele alındığını, akreditasyon başvurusunda bulunan üniversitelerde yapılan ve yapılması gereken işlemler konusunda bilgi aktarımı sağlandığını belirterek Rektör ŞAHİN’e ve Üniversitemize başarılar dilediler.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek KAP kapsamında 5 yıl süre ile “Tam Akreditasyon” alan Erciyes Üniversitesini, Prof. Dr. Sultan TAŞCI ve Prof. Dr. Mustafa ÖZTÜRK şahsında tebrik etti. Rektör ŞAHİN, kalite ve akreditasyon konusunda Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi olarak ciddi çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirterek, iyi uygulama örneklerine dair sunumları ile bu sürece katkıda bulundukları için Prof. Dr. Sultan TAŞCI ve Prof. Dr. Mustafa ÖZTÜRK’e teşekkür etti.

 

 

 

Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0




>