EndNote Web Kullanıcı Eğitimi
21-11-2011



 

            EndNote Web araştırmacılara çalışmalarını yazarken yardımcı olacak şekilde tasarlanmış Web tabanlı bir servistir. EndNote Web çalışmalarınızı düzene koymak için tasarlanmıştır. Ücretsiz küçük bir program ile EndNote Web kütüphanenize erişip kolayca referanslarınızı eklemenizi sağlar.
  

  EndNote Web size neler sağlar… 

 

·          Microsoft Word’de yazarken atıf yapma özelliği ile referansları çalışmanıza yazarken ekleme ve 3000den fazla atıf biçiminden formatını belirleme
·         PubMed, ISI Web of Knowledge gibi değişik kaynaklardan direk aktarım, online arama veya metin dosyası olarak kaydederek hızlı ve kolayca referans bilgileri toplayabilir, el ile referans girebilme.
·         10.000den fazla referansı şifre ve kullanıcı adıyla kendi kütüphanenizde saklama ve internet erişimi olan her yerden kayıtlarınıza ulaşabilme.
·         Birlikte çalışabilmek için diğer EndNote Web kullanıcılarıyla referansları paylaşabilme EndNote Web kütüphanenizden bilgisayarınıza kolayca referans transferi.
 
            Kısaca, kaynakçanızı web üzerinde toplayarak bunları çalışmanızı yazarken word belgesine hızlıca otomatik olarak aktarabilirsiniz. Ve kaynakça biçimini otomatik olarak saniyeler içinde değiştirebilirsiniz. Bu araç şu anda ücretsiz olarak erişiminize açıktır.
 
            Katılım talebinin fazla olması nedeniyle, daha önceden online olarak duyurulan  kullanıcı eğitimi toplantısının 22 Kasım 2011 Salı günü Saat: 14:00‘da Rektörlük Konferans Salonunda gerçekleştirilmesine karar verilmiştir.
 
ENDNOTE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI;
Yer
:
Rektörlük Konferans Salonu
Tarih
:
22 Kasım 2011 Salı
Saat
:
14:00
>