Edirne Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinden Üniversitemiz Rektörüne Ziyaret
06-10-2020

Edirne Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Selahattin PINAR ve Dernek Üyesi Zafer KÜÇÜK, Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’ i makamında ziyaret ettiler.

Üniversitesi’nin başarılı çalışmalarını takdirle izlediklerini ifade eden Selahattin PINAR, yapılan bilimsel faaliyetlerin ülkemizin kalkınması için önemli olduğunu söyledi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ise nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederek, tüm gayretlerinin bölgeye katkı yapan ve fayda sağlayan bir üniversite olmaya yönelik olduğunu belirtti ve Üniversitemizi her alanda daha ileriye taşımak için çalıştıklarını vurguladı.

Ziyaret sonunda Edirne Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Selahattin PINAR, Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e günün anısına Edirne Kırkpınar Yağlı Güreşlerinin simgesi haline gelen kispet maketi takdiminde bulundu.