Dünya Kadınlar Gününde Esra İçöz Konseri
10-03-2014



Üniversitemiz Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi (NAKSAM) tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü çerçevesinde Türk Sanat Müziği konseri düzenlendi. Rektörlük Konferans Salonunda düzenlenen konserde gecenin konuğu TRT İstanbul Radyosu Sanatçısı Esra İçöz okuduğu birbirinden güzel şarkılarla Tekirdağlılarla bir araya geldi. 
 
Konserin açılışında konuşan NAKSAM Müdürü Doç. Dr. Gülen Özdemir, günün anlam ve önemini “Birleşmiş Milletler tarafından 1977 yılında ilan edilen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikler çerçevesinde dünyanın pek çok ülkesinde kadınların toplumsal sorunları, çeşitli etkinliklerle dile getirilmektedir. Bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de kadın sorunlarının gündeme getirilmesi, tartışılması ve bu sorunlara çözüm aranması için Kadınlar Günü bir zemin oluşturmaktadır.”sözleriyle aktardı. Özdemir, “Bu anlamda 2012 yılında faaliyete geçen Üniversitemiz Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından Tekirdağlı kadınlarla el ele vererek, gönüllülük esasına dayalı sosyal sorumluluk projeleri yürütmektedir.” diyerek, katılımcılara desteklerinden dolayı teşekkür etti. 
 
Konserde sahne alan TRT İstanbul Radyosu Sanatçısı Esra İçöz, “Yıldızların altında”, “Kimseye Etmem Şikayet”, “Gökyüzünde Yalnız Gezen Yıldızlar”, “Söyleyemem Derdimi Kimseye” ve “Ada Sahillerinde Bekliyorum” gibi eserleri seslendirirken; izleyiciler de şarkılara eşlik etti.
 
Konserin sonunda TRT İstanbul Radyosu Sanatçısı Esra İçöz ve Saz ekibine katılımlarından dolayı günün anısına çiçek ve plaket takdim edildi. 
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0




>