Drone Eğitim Programı Tamamlandı
18-12-2019

Üniversitemiz TEKNOPARK birimi tarafından düzenlenen ve Ziraat Fakültesi Biyosistem Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden Doç. Dr. Mehmet ŞENER'in eğitici olarak görev aldığı drone eğitim programı başarılı bir şekilde tamamlandı.

Üniversitemizin farklı birimlerinden 38 öğrenci ile Tekirdağ Valiliğinde görev alan 2 personelin katılımı gerçekleşen eğitimlerde katılımcılara malzeme seçim kriterleri, donanım kurulumu, yazılım ayarları ve uçuş eğitimlerini içeren 8 günlük bir eğitim gerçekleştirilmiştir.

Eğitim programı sonrasında başarılı olan katılımcılara sertifikalarının verilmesi ile sonlandırılmıştır.

Gelen yoğun talep üzerine yeni bir drone eğitim faaliyeti önümüzdeki dönem yapılmak üzere TEKNOPARK eğitim programlarına dahil edilmiştir.