Doğumhanemizin İlk Bebeği Dünyaya Geldi
05-06-2013

Üniversitemiz Sağlık Uygulama Ve Araştırma Hastanesi’nde yeni faaliyete geçen Doğumhanemizin, ilk bebeği dünyaya geldi.

27 Mayıs tarihinde faaliyete geçen doğumhanemizde 4 Haziran tarihinde saat 23. 10’da Nuran ve Ümit Dursun çifti 3 kilo 395 gr. ağırlığında bebek sahibi oldu.

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Remzi Abalı, Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Cem Çelik ve asistan ekip eşliğinde gerçekleştirilen operasyonda Zeynep isimli kız çocuğunun sağlıklı olarak dünyaya gediği bildirildi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Doğumhanemizde gerçekleşen ilk doğumun ardından hastaneye ziyarette bulundu.  Bebek ve annesinin sağlık durumu hakkında bilgi alan Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, aileyi kutladı.