Doğanın Gölgesinde İsimli Resim ve Gravür Sergisi
13-03-2014

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Resim Bölümü Başkanı Doç. Dr. Melihat Tüzün’ün eserleri ‘’Doğanın Gölgesinde’’ isimli resim ve gravür sergisi Fen Edebiyat Fakültemiz’de açıldı.

Neşe ve coşkunun renklerle betimlendiği, doğa konusunun baskın olarak işlendiği, hüznün ve kederin yer almadığı, doğanın bir parçası olan insanı gravürlerinde sergileyen Tüzün; Hayter metodunu kullanarak yaratıcı ve sınırsızlığı hissettiren doğayı, sınırlı ve belirgin geometrik formların karşıtlığını eserlerinde yansıtmıştır.

Serginin açılışına Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Rektör Yrd. Prof. Dr. Mehmet İhsan Soysal, Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Altaş, Öğretim Görevlileri ve öğrenciler katıldı.