Diyanet İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Prof. Dr. Halis AYDEMİR’den Ziyaret
07-01-2022



Bir etkinlik için Üniversitemizde bulunan Diyanet İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Prof. Dr. Halis AYDEMİR, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e ziyarette bulundu.

Ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan KESKİN, İl Müftüsü İsmail İPEK, Süleymanpaşa Belediyesi Halkla ilişkiler Müdürü Salih Nurettin ÇEVİK, Tekirdağ Uluslararası Öğrenci Derneği (TUDER) Başkanı Şükrü AKTÜRK, Cihannüma Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Ali GÜMÜŞ, Üniversitemiz Uluslararası Öğrenciler Topluluğu Başkanı Endri TAFAJ ile topluluk üyeleri de yer aldı.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Prof. Dr. Halis AYDEMİR, bir Üniversite olarak Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin insanımızın kültürel hayatına yaptığı katkının manevi değerini ve önemini vurguladı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederek, ülkemizin geleceğine sahip çıkacak nesiller yetiştirmeyi arzu ettiklerini ve tüm gayretlerinin bu yönde olduğunu belirtti.

 

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4




>