Diyanet İşleri Başkanından Üniversitemiz Rektörüne Nezaket Ziyareti
31-03-2017

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’e makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez ve eşi Hatice Görmez, Rektörlük önünde Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek ve eşi Zehra Şimşek tarafından karşılandı.

Karşılamanın ardından Rektörlük Makamına geçerek Şeref Defterini imzalayan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’e Prof. Dr. Osman Şimşek, günün anısına Çorlu Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Arif Şahin'in  hazırladığı tablo takdiminde bulundu.

Karşılıklı görüş alışverişinin bulunulduğu ziyarette Başkan Prof. Dr. Görmez, Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek’ten Namık Kemal Üniversitesi ile ilgili bilgi aldı.

Haberler & Duyurular
Arşiv