Destek Çayı ve Diğer Desteklerden Toplanan Gelirlerin Dağıtılması
18-01-2012



 

Üniversitemizde, 23 Aralık 2011 tarihinde yapılan öğrenci yardım amaçlı çay etkinliğinden toplanan 30.585 TL ile; öğrenci başına aylık 100 TL’den 8 ay için (Ocak-Haziran arası + Ekim-Ocak arası) 800 TL olmak üzere toplam 38 öğrencimize destek sağlanmasına karar verildi. Ayrıca, öğrencilerimize düzenli destek sağlanmayı taahhüt eden, Üniversitemizden 3 öğretim üyesi ile, dışarıdan 3 kişi/kurumdan 8 ay sonunda elde edilecek olan 8.800 TL ile 11 öğrencimize daha destek sağlanacaktır. Bu durumda, şu an için destekten yararlanacak öğrenci sayısı 49 olarak belirlendi.

Birimlerde, şu an için destekten yararlanacak öğrencilerin belirlenmesinde aşağıdaki ilkeler dikkate alındı:

ü  Birimlere gönderilmiş olan öğrenci bilgi formlarının, ihtiyaç sahibi öğrenciler tarafından doldurulup bağlı bulundukları birimler kanalıyla  Düzenleme Kuruluna iletilmiş olması, [gayri resmi kanallarla iletilen isimler dikkate alınmamıştır]

ü    Formların eksiksiz doldurulmuş olması,

ü    İlgili birimdeki ihtiyaç sahibi öğrencilerin toplam öğrencilere oranı,

ü    Birimlerdeki çay davetiyelerinin satış oranı,

ü Destek verilecek öğrenci sayısına göre tüm birimlerden gelen taleplerin içinde desteğe öncelikle ihtiyacı olanlar.

 

Öğrenciler için daha fazla desteğin elde edilmesi durumunda, ihtiyaç sahibi diğer öğrenciler de bundan yararlanacaktır. Ayrıca öğrencilere destek amacı ile firmalarca bağışlanmış ve satış suretiyle nakde çevrilecek aynı yardımların satışı Gıda Mühendisi Mebrure GEÇGEL (537-311-59-44) tarafından yapılacaktır.

Saygı ve Sevgi ile duyrulur.

>