Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı
27-09-2018



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin eğitim-öğretim, araştırma ve topluma hizmet çalışmalarının sürdürülebilir ve etkin bir şekilde gerçekleştirilebilmesi için önerilerde bulunmak, üniversitenin gelişimine katkı sağlamak, üniversitenin kendisini çevreleyen iş ve eğitim dünyası... vb. temel aktörler ile bağlarının güçlendirilmesine yardımcı olmak amacıyla oluşturulan Danışma Kurulu, ikinci toplantısını Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek Başkanlığında gerçekleştirdi. 

Toplantıya Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şefik Kurultay ve Prof. Dr. İsmail Yılmaz, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Tekirdağ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sarı, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı Mali Hizmetler Daire Başkanı Müveddet Işık ve Üniversitemiz Danışma Kurulu üyeleri bulundu.

Üniversite-sanayi iş birliğinin geliştirilmesi başta olmak üzere birçok alanda bölgenin geleceğine yönelik çeşitli çalışmaların kurumsal iş birliği ile sürdürülmesine dair dış paydaş görüşlerinin alınmasının önemi üzerinde durulan toplantıda; üniversitenin gelişimine katkı sağlamak ve üniversitenin, kendisini çevreleyen iş ve eğitim dünyası gibi temel aktörler ile bağlarının güçlendirilmesi konuları ele alındı.

Danışma Kurulunun çalışmasına dair çeşitli stratejilerin görüşüldüğü toplantı, dilek ve temennilerin ardından sona erdi.

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4




>