Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü Anma Programı Gerçekleştirildi
10-11-2011

Üniversitemiz Rektörlüğü tarafından düzenlenen “10 Kasım Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ü Ölümünün 73. Yıldönümünde Anma Programı”, 10 Kasım 2011 tarihinde Ziraat Fakültesi binası önünde gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Burhan Arslan ile Üniversitemiz öğretim elemanlarının ve çalışanlarının katıldığı program kapsamında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Burhan Arslan, Atatürk Anıtı’na Üniversitemizin çelengini sundu.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Ziraat Fakültesi’nde Atatürkçü Düşünce Topluluğu tarafından düzenlenen “Atatürk Resimleri ve 1919 Tarihli Kurtuluş Savaşı Gazeteleri” konulu resim gezisi gezildi.