Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası’ndan Üniversitemizde Muhteşem Konser
10-11-2015

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO), 6 yıldır sürdürdüğü “Kampüste Senfonik Akşamlar (KSA)” projesi kapsamında Üniversitemizde muhteşem bir konser verdi.

Üniversitemiz Piramit Salon’da gerçekleştirilen konsere Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, üniversitemiz akademik ve idari personeli ile Tekirdağlı sanatseverler büyük ilgi gösterdi.

Bugüne kadar gitmediği illere giderek, bu illerde bulunan üniversiteler aracılığıyla gençlere ve bölge halkına klasik müziği sevdirmeyi hedefleyen turne kapsamında bu yılki ilk durağı Tekirdağ olan Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası’nda dünyaca ünlü piyanist sanatçısı İdil Biret de sahne aldı.

Bu yıl da ücretsiz gerçekleşecek 5 konserde 4 bini aşkın müziksevere ulaşmayı hedefleyen Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası’nın “Kampüste Senfonik Akşamlar”  turnesinin altıncısı üniversitemizden sonra Kırklareli, Edirne, Çanakkale ve Balıkesir’de de gerçekleştirilecek.