Cenap KÜRÜMOĞLU’ndan Ziyaret
11-02-2020

Tekirdağlı duayen gazeteci Cenap KÜRÜMOĞLU, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e makamında ziyarette bulundu.

Karşılıklı görüş alışverişinin gerçekleştiği ziyarette Cenap KÜRÜMOĞLU, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin yükseköğretim faaliyetleri kadar sosyal, kültürel ve sportif tarafıyla da şehre ve bölgeye dinamizm kattığının farkında olduklarını ve takip ettiklerini ifade ederek akademik ve idari çalışmalarında Rektör ŞAHİN’e başarılar diledi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek gerek Üniversite Hastanesi, gerekse tarım ve teknolojiye yönelik akademik çalışmalar, gerekse de Rumeli ve Balkanlar’ı hedefleyen faaliyetler ile şehrin ve bölgenin dinamiğine yön veren faaliyetlerde yer almak amacıyla yoğun bir mesai harcadıklarını ifade etti.