Bulgaristan Ruse “Angel Kanchev” Üniversitesinden Ziyaret
28-09-2021

Bulgaristan’ın Rusçuk şehrinden University of Ruse “Angel Kanchev” Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Plamen DASKALOV, PhD., beraberindeki heyet ile üniversitemize ziyarette bulundu.

Heyet, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’i de makamında ziyaret etti. Ziyaret kapsamında Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ile “Angel Kanchev” Ruse Üniversitesi arasında yapılabilecek ikili iş birliği ve Erasmus Anlaşmaları değerlendirildi.

Ziyarete Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bülent EKER ve Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI ile Üniversitemiz Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hasan Selçuk ETİ de iştirak etti.

Rektörlük makamındaki ziyaretin ardından Bulgaristan’dan gelen konuk Rektör Yardımcısı ve heyetine üniversitemizin çeşitli birim ve fakülteleri gezdirilerek bilgilendirmeler yapıldı.