Bir Nefestir Anadolu
30-04-2019



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ile Tekirdağ Valiliği iş birliğinde Üniversitemiz Türk Halk Oyunları Topluluğu öğrencileri tarafından Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Bir Nefestir Anadolu” gösterisi Tekirdağlılardan tam not aldı.

“Bir Nefestir Anadolu” ekibi, Tekirdağ Vali Yardımcısı Tayyar ŞAŞMAZ, Namık Kemal Üniversitesi ailesi ve Tekirdağlıları bir araya getirirken, izleyenlere unutulmaz bir gösteri sundu.

Yoğun katılımın olduğu gecede farklı yörelerin halk oyunları Üniversitemiz Türk Halk Oyunları Topluluğu öğrencileri tarafından sahnelenirken, programın Koordinatörlüğünü Öğr. Gör. Tekin ÖZTÜRK, Genel Sanat Yönetmenliğini Serdar SAYGILI VE Yönetmenliğini de Fırat NALCIOĞLU üstlendi.

Programda başta İzmir, Fethiye, Tekirdağ ve Trabzon Yöreleri olmak üzere Türkiye’nin dört bir köşesine ait oyunlara yer verilirken, semazen, aşuk ile maşuk, ritm ve tef dansı   gösterilerini izleyiciler ile buluşturan ekibin performansları büyük alkış topladı.

Program Vali Yardımcısı Tayyar ŞAŞMAZ’ın günün anısına katılımcılara teşekkür belgesi takdim etmesinin ardından toplu fotoğraf çekimiyle noktalandı.

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5
Namık Kemal Üniversitesi6
Namık Kemal Üniversitesi7
Namık Kemal Üniversitesi8
Namık Kemal Üniversitesi9
Namık Kemal Üniversitesi10
Namık Kemal Üniversitesi11
Namık Kemal Üniversitesi12
Namık Kemal Üniversitesi13
Namık Kemal Üniversitesi14
Namık Kemal Üniversitesi15




>