Belediye’den ÇEMYO’ya Otomobil Tahsis Edildi
22-01-2014

Çerkezköy Belediye Başkanlığı Üniversitemiz Çerkezköy Meslek Yüksekokulu’na bir adet Renault Fluence marka otomobil tahsis etti.

Çerkezköy Belediye Binasında gerçekleşen törende Yüksekokula verilen otomobilin anahtar ve ruhsatı, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Erten tarafından Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ercan Buluş’a teslim edildi.

Törende konuşan Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Ercan Buluş, “ Çerkezköy Belediyesi bizlere her zaman destek oldu. Şimdi de kurumumuza bir araç tahsisi yaptılar. Kendilerine bu duyarlı davranıştan ötürü teşekkür ediyorum.” dedi.

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ise konuşmasında “Sağlık, eğitim, emniyet hizmetlerinde kurumlara araç desteği veriyoruz. Yüksekokulumuza da yakışan bir araç verdik. Aracımız 1 yıl süreyle ÇEMYO’da kalacak ve gelecek gelecek yıl Ocak ayında kira sözleşmesi yenilenecek. İyi günlerde kullanılmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.