Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğrencileri Öğretmenler Gününü Kutladı
25-11-2016

Üniversitemizin ilk öğretmenlik bölümü olan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencileri 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla etkinlik düzenledi.

Programda Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İlker Özmutlu, Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Müdürü Yrd. Doç. Arda Göksu, akademisyenler ile öğrenciler bir araya geldi.

Öğretmenler Günü Kutlama etkinlikleri çerçevesinde Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğretim görevlileri ile öğrencileri Rektörlük Binası Atatürk Anıtı önüne kadar yürüyüş düzenledi. Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen programda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından öğrenciler, Atatürk anıtına çiçek bıraktı. Çiçek takdiminin ardından Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. İlker Özmutlu,  Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Gözde Ersöz ile Okutman Tekin Öztürk günün anlam ve önemini belirten konuşma gerçekleştirdi.

Program günün anlam ve önemini belirten konuşmaların sonrasında toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.