Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğrencilerimizin Başarıları
17-10-2016

Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencilerinden Milli Sporcu Emine Tokdemir ve Milli sporcu Emine Çataloğlu hem ülkemizi hem de Üniversitemizi gururlandıracak başarılara imza attılar.

Milli Sporcu Emine Tokdemir Judo branşında Yunanistan’ın Selanik şehrinde düzenlenen Avrupa Kupası Genç Bayanlar Şampiyonasında 57 kiloda şampiyon olarak büyük bir başarıya imza attı. Diğer bir Milli Sporcumuz Emine Çataloğlu ise Güreş Branşında Romanya Criova da düzenlenen Gençler Balkan Şampiyonasında Kadınlar Serbest stilde 48 kiloda kürsüye şampiyon olarak çıktı.

Sporcularımızın başarılarından gurur duyduğunu dile getiren Yüksekokul Müdürü Doç.Dr. İlker Özmutlu,  öğrencileri kutlayarak başarılarının devamını diledi.