Bayrampaşa Belediye Başkanı ve Beraberindeki Heyetten Ziyaret
13-05-2022



İstanbul Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila AYDINER, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin SAÇLI, Bayrampaşa Belediye Başkan Yardımcısı Naser ŞİMŞEK, Bayrampaşa Park ve Bahçeler Müdürü Hüseyin BALKAN ve AK Parti Bayrampaşa İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ferhat KOÇ, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e ziyarette bulundular.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Belediye Başkanı Atila AYDINER, üniversitemizin varlığının Tekirdağ ili ve bölge için büyük bir değer olduğunu belirterek Rektör ŞAHİN’e çalışmalarında başarılar diledi. Beraberindeki heyet üyeleri ise Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin bölgeye katkılarını ve akademik çalışmalarını takip ve takdir ettiklerini belirttiler.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ise nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve üniversitemizin İstanbul’a yakın olmasının, tercih edilebilirliğine olumlu etkisi ile başta ulaşım olmak üzere çeşitli avantajlarına vurgu yaptı.

Ziyarette Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI ve Üniversitemiz Genel Sekreteri Murat Kamil TIRPANCI da yer aldı.

Rektörlük makamındaki görüşmenin ardından Üniversitemiz kampüsü içerisinde yer alan Atatürk Kent Ormanı ve Bayrampaşa Belediyesi’nin desteği ile yapılan çocuk oyun alanı ziyaret edildi.

 

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5
Namık Kemal Üniversitesi6
Namık Kemal Üniversitesi7
Namık Kemal Üniversitesi8
Namık Kemal Üniversitesi9




>