Balkan Senfoni Orkestrası’ndan Muhteşem Konser
19-11-2015

Üniversitemiz 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Kültürel Etkinlikleri kapsamında Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuarı Balkan Senfoni Orkestrası tarafından verilen konsere sanatseverler büyük ilgi gösterdi.

Rektörlük Konferans Salonunda gerçekleştirilen konsere Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan Soysal, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aslı Korkut, akademisyenler, öğrenciler ile Tekirdağlı sanatseverler katıldı.

Şefliğini Prof. Aminbay Sapayev’in yaptığı Balkan Senfoni Orkestrası repertuarında Bizet, Petkov, Yunus Emre, İsmail Dede Efendi, Mozart, Deniku eserlerine yer verirken, sanatseverler orkestraya alkışlarıyla eşlik etti.

Konser sonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan Soysal, Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müdürü Prof. Süleyman Sırrı Güner’e günün anısına teşekkür belgesi takdim ederken; Dekan Prof. Dr. Aslı Korkut ise Orkestra Şefi Prof. Aminbay Sapayev’e günün anısına çiçek takdim etti.