Bahçeşehir Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanından Üniversitemiz Rektörüne Ziyaret
21-06-2019

Bahçeşehir Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma ETİ ASLAN, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in Eşi Selda ŞAHİN’in de bulunduğu ziyarette Üniversitemiz Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Tülin YILDIZ ve Tekirdağ Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ali Rıza ETİ de yer aldı.

Dekan Prof. Dr. Fatma Eti ASLAN, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin bölgeye olan katkısından duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Rektör ŞAHİN, Prof. Dr. Fatma ETİ ASLAN ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunurken, gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Rektör ŞAHİN, üniversiteler arası iş birliğin önemine değindi ve potansiyel ortak projelerin bölgeye yapacağı katkıları vurguladı.