Ayçiçeği Çocuk Evi’nin Açılışı Yapıldı
03-10-2013

Üniversitemiz bünyesinde hizmet veren Ayçiçeği Çocuk Evi’nin açılışı yapıldı. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’in katılımıyla gerçekleşen açılışta, çocuk evinin olanaklarından bahsedildi. Açılışı gerçekleştirilen Çocuk evinde Montessori eğitiminin uygulandığı belirtilerek, bu eğitim yönteminin detayları hakkında bilgi verildi.

Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, çocuk evi ile ilgili memnuniyetini dile getirerek, “Üniversite olarak topluma fayda sağlayacak her türlü çalışmayı destekliyoruz. Çocuklarda özgüven oluşmasına ve bu özgüvenle hayatlarını devam ettirmelerinde ön ayak olan bütün eğitimcilerimizi kutluyorum. Ayçiçeği Çocuk Evi’nin aynı zamanda şehrimize de hizmet vermesinden mutluluk duyarak, emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi.

Açılış, çocuk evinin gezilmesiyle son buldu.