Avrupa Birliği Kaynaklı MANAGE.EDU Projesi’nin İlk İzleme Ziyareti Gerçekleşti
13-09-2013



Avrupa Birliği Karadeniz Sınırötesi İşbirliği Programı 2. Teklif Çağrısı’nda kabul edilen ve Üniversitemizin IPA Ana Mali Yararlanıcısı olarak Türkiye’yi temsil ettiği ¨Karadeniz Havzasında Hayat Boyu Öğrenme için Verimli Eğitim Yönetimi Ağı - MANAGE.EDU¨ projesinin ilk izleme faaliyeti Üniversitemizde gerçekleştirildi.

 Bulgaristan, Gürcistan, Moldova, Romanya, Ukrayna ve Türkiye’nin ortaklığında sürdürülen çok uluslu Avrupa Birliği projesinin ilk izleme ziyareti, Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı Merkezi Finans ve İhale Birimi’nden Hibe Yöneticisi Figen Gültekin ve Sözleşme Yöneticisi Seçil Türkmenoğlu tarafından gerçekleştirildi.

Toplantıya; Üniversitemiz adına projeyi yürüten, Proje Koordinatörü Prof. Dr. Fatih Konukcu, Proje Asistanları Okutman Duygu Doğan ve Öğretim Görevlisi Bahadır Altürk de katıldılar. 18 ay sürecek MANAGE.EDU projesinin ilk izleme ziyaretinde, projenin geçirdiği süreç ve bundan sonraki adımlarında yürütülecek faaliyetler ile IPA projeleri uygulama esasları ayrıntılarıyla görüşüldü.

Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0

Haberler & Duyurular
Arşiv



>