Avni Anıl Şarkıları Konseri Beğeniyle İzlendi
08-05-2019



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Klasik Türk Müziği Korosu, Avni ANIL konseriyle dinleyenleri büyüledi.

Tekirdağ Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezinde düzenlenen konserde dinleyicilerle buluşan büyük bestekar Avni ANIL’ın ölümsüz eserleri Tekirdağlı müzikseverler tarafından beğeniyle dinlendi. Üniversitemiz Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Klasik Türk Müziği Korosunun, Konservatuvar Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Arda GÖKSU yönetiminde seslendirdiği şarkılar, gecede büyük alkış aldı.

Altı ayrı solistin performanslarıyla katkıda bulunduğu konserde dinleyiciler Kader Kime Şikâyet Edeyim, Dilşad Olacak Diye, Gün Be Gün Yaşanan O Hatırayı, Bir Kere Bakanlar, Aşk Nedir Nasıldır, Ağla Gitar, Unutulmuş Ne Varsa, Rüya Gibi Uçan Yıllar ve Ah Bu Şarkıların Gözü Kör Olsun gibi ünlü bestekârın unutulmaz eserlerine eşlik de ettiler.

Konser sonunda günün anısına, koroyu yöneten Konservatuvar Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Arda GÖKSU’ya İl Kültür ve Turizm Müdürü Vekili Abdullah BARUT tarafından çiçek ve teşekkür belgesi takdiminde bulunuldu. Abdullah BARUT, konseri icra ettikleri için koro üyeleri, solistler ve saz sanatçıları ile dinleyicilere teşekkür etti. Dr. Öğr. Üyesi Arda GÖKSU da Avni ANIL’ın sanatının büyüklüğünden ve bestekârlığından kısaca bahsettikten sonra, saz ve ses sanatçıları ile tüm katkıda bulunanlara ve geceye katılarak seslendirilen şarkılara eşlik eden herkese teşekkür etti.

 
Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5
Namık Kemal Üniversitesi6
Namık Kemal Üniversitesi7
Namık Kemal Üniversitesi8
Namık Kemal Üniversitesi9
Namık Kemal Üniversitesi10
Namık Kemal Üniversitesi11
Namık Kemal Üniversitesi12




>