Asyaport’tan Rektörümüze Ziyaret
14-12-2022

Asyaport Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet SOYUER, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut ŞAHİN, Kocaeli Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Soner ESMER, Asyaport MSC CHRO Serap TOSUN, Asyaport Teknik Müdürü Hızır Gökçe GÜLELÇİ, Teknik Müdür Besim DÖNMEZ, Asyaport Personel Müdürü Murat ŞAHİN ve Cpt. D. Doğan DEMİREZER, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e makamında ziyarette bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleştirilen ziyarette, NKÜ Barbaros Denizcilik MYO Eğitim ve Laboratuvar planlamasına ilişkin toplantı yapıldı.

Ziyaret, Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in Kocaeli Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Soner ESMER’e Üniversitemizin prestij yayını olan “Namık Kemal: Hayatı-Düşünceleri-Eserleri” adlı kitabı takdim etmesi ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Haberler & Duyurular
Arşiv