Anadolu Ajansından Üniversitemiz Rektörüne Nezaket Ziyareti
22-11-2022

Anadolu Ajansı Tekirdağ Bürosu Şefi Gökmen YÜCE, Anadolu Ajansı Muhabirleri Mesut KARADUMAN ve Fırat ÇAKIR, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’ e nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Anadolu Ajansı Tekirdağ Bürosu Şefi Gökmen YÜCE, şehir ve bölgeye faydası dokunan çalışmaların hemşerilerimiz tarafından takdir edildiğini ifade ederek Rektör ŞAHİN’ e akademik ve idari çalışmalarında başarılar diledi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ise ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederek, “Bölge için fayda, şehir için hizmet Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ailesinin gerçekleştirdiği tüm çalışmaların gayelerinden biridir. Hemşehrilerimizin gösterdiği teveccüh, bizlere bu sorumluluğu vermiştir” dedi.