Altınsoy Enerji Firmasından Ziyaret
21-11-2022

Altınsoy Enerji Genel Müdür Yardımcısı Bahadır YETİMOĞLU, Üretim Sorumlusu Kadir EĞİN ve Üretim Mühendisi Batuhan YAVUZ, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e ziyarette bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Bahadır YETİMOĞLU ve beraberindekiler, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin ödüllü kampüsünün şehirle iç içe oluşunu takdir ettiklerini belirttiler.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Gerek eğitim, gerek bilimsel, gerekse sosyal-kültürel-sportif faaliyetlerimizle ülkemize, bölgemize ve şehrimize katkı sağlayan örnek bir üniversite olmak için çalışıyoruz” şeklinde konuştu.