Alneelain Üniversitesi Öğretim Üyelerinden Üniversitemize Ziyaret
22-04-2016

Sudan'ın Alneelain Üniversitesi Matematik Bilimleri ve İstatistik Fakültesi Dekanı Dr. Yassir Daoud ve  Çevre Fakültesi Dekanı Dr. Mahmoud Yagoub, Üniversitemize nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Dr. Yassir Daoud ve Dr. Mahmoud Yagoub ile Üniversitemiz Rektör V. Prof. Dr. Şefik Kurultay ile Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Yılmaz bir araya geldi.

Görüşmelerde Alneelain Üniversitesi Öğretim Üyeleri, gerçekleştirdikleri gezi de Üniversitemizdeki çalışmalara ve ileriye yönelik planlanan projelere hayran olduklarını belirterek, kendi üniversitelerinde de bu faaliyetleri uygulamaları için işbirliği yapılması dileğinde bulundu.

Rektör V. Şefik Kurultay ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Üniversite olarak Alneelain Üniversitesi ile her alanda  ikili işbirliği gerçekleştirerek, katkıda bulunmak istediğini belirtti.