Akademia restoranımız Akademik ve İdari Personelimizle birlikte halkımıza da hizmet vermeye başlamıştır.
20-05-2013

Akademia restoranımız hafta içi Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri 12.00-13.30 saatleri arası, haftasonu ise 11.00-21.00 saatleri arası hizmet vermektedir.

Hafta içi öğle yemeği, hafta sonu ise açık büfe kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği hizmetleri verilmektedir.

Ayrıca Çarşamba günü mantı günü, Perşembe günü balık günüdür.

Akademia restoranımızda toplantılarınızı düzenleyebilir, kalabalık misafir guruplarınıza yemek verebilir özel günlerinizi ve çeşitli etkinliklerinizi düzenleyebilirsiniz.

Akademia restoranımızın zengin menü çeşitlerinden yaralanmak, ayrıntılı bilgi edinmek ve rezervasyon işlemlerinizi yaptırmak için Üniversitemiz mensupları dışındaki halkımız da tesislerimizde rezervasyon yaptırabilirler.

Personelimize ve halkımıza duyurulur.

Rezervasyon işlemlerinizi yaptırmak için irtibata geçeceğiniz iletişim bilgileri:

Adres: Namık Kemal Mahallesi Kampüs Caddesi No:1 Rektörlük Binası Kat:11 Merkez/Tekirdağ

Rezervasyon Telefon: 0282 250 16 48

E-Posta: akademiarestoran@nku.edu.tr