Aile Çalıştayı Hazırlık Toplantılarının İkincisi Gerçekleştirildi
29-05-2013



Tekirdağ İlindeki aile yapısını incelemek, aile içinde yaşanan sorunları tespit etmek ve bu sorunlara çözümler üretmek amacıyla ve gerçekleştirilen Aile Çalıştayı hazırlık toplantılarının ikincisi, Üniversitemiz Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi(NAKSAM) Müdürü Doç. Dr. Gülen Özdemir'in moderatörlüğünde, Tekirdağ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Sevgi Evleri ve Erkek Yetiştirme Yurdu Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantıda Doç. Dr. Gülen Özdemir, Tekirdağ ili bazında değerlendirmelerde bulunarak çalıştayın amacına yönelik Üniversitemiz tarafından hazırlanan araştırmalarla ilgili bilgiler verdi. Çalıştayın belirlenen hedeflere ulaşabilmesi için beş komisyonun oluşturulması ve oluşturulan her grupta Üniversitemizden ve Tekirdağ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nden birer katılımcının yer almasına karar verildi.

Çalıştaya, Belediye Başkan Yardımcısı Nevin Kaçar, Üniversitemiz Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi(NAKSAM) Müdürü Doç. Dr. Gülen Özdemir ve Tekirdağ ilinin kurum kuruluşlarının çok sayıda temsilcisi katıldı. 

Yapılan müzakereler sonunda komisyonların aşağıdaki gibi oluşturulması ve komisyonlar ile komisyonlarda görev alacak olan üyelere son şeklinin verilmesi ayrıca çalışma takvimi ile uygulanacak yöntemlerin belirlenmesi amacıyla 10 Haziran 2013 tarihinde 3. Hazırlık Toplantısının yapılması kararlaştırıldı.

Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0




>