Adalet Komisyonu Başkanı’ndan Rektörümüze Nezaket Ziyareti
03-01-2023

Adalet Komisyonu Başkanı Naci ERGİN, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyarette Adalet Komisyonu Başkanı Naci ERGİN, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin şehir için önemli bir eğitim kurumu olduğunu belirttikten sonra, Rektör ŞAHİN’e Üniversitemizin acı kaybı dolayısıyla başsağlığı dileklerinde bulundu ve Rektörlükteki yeni dönemi için de çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Adalet Komisyonu Başkanı Naci ERGİN’e teşekkürlerini ileterek, “Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ailesi olarak değerli bir çalışma arkadaşımızı kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Ancak faaliyetlerimiz kurumsal anlamda tüm hızıyla devam etmektedir” şeklinde konuştu.