A4 A Small Graphics- A4 Küçük İşler Resim Sergisi
03-05-2018

6 ülkeden 90 sanatçının A4 boyutunda küçük eserlerinin yer aldığı uluslararası A4 A Small Graphics- A4 Küçük İşler Resim Sergisi Üniversitemiz ev sahipliğinde başladı.

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Resim Bölümü’nün davetiyle gerçekleştirilen sergi de Almanya, Bulgaristan, Makedonya, Polonya, Romanya ve Türkiye’den 90 sanatçının A4 kâğıdı boyutundaki eserleri sanatseverler ile buluştu.

Sergi açılışında Üniversitemiz Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aslı Korkut, Resim Bölümü Başkanı Prof. Melihat Tüzün, Romanya Bükreş UNARTE Grafik Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Croitoru Ovidiu, çok sayıda akademik personel ve öğrenciler bulundu.

Sergi açılışının ardından Prof. Dr. Aslı Korkut, katılımlarından dolayı Prof. Dr. Croitoru Ovidiu’ ya Üniversitemiz adına teşekkür belgesi takdim etti.

Sergi 02-07 Mayıs 2018 tarihleri arasında Fen Edebiyat Fakültesi Sergi Salonu’nda sanatseverlere sergilenecektir.