8 TÜB Alt Kurul Toplantısı Üniversitemizde Gerçekleştirildi
26-04-2016



Dönem Başkanlığı Üniversitemiz tarafından yürütülen Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) 8. Alt Kurul Toplantısı Üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Rektörlük Senato Salonu'nda düzenlenen ve Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan Soysal başkanlığında gerçekleşen toplantıya Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Aydoğdu,  Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metehan Uzun, Kırklareli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Şengörür ve TÜB’den akademik ve idari personel de katıldı.

Toplantıda UZEM Lisansüstü, Sosyoekonomik Kalkınma, Sosyal, Kültürel ve Spor, Sağlık Bilimleri, Proje, Lisansüstü Öğrenci, Laboratuvar, Kütüphane, TÜB Kataloğu, Dünya Ayçiçeği Kongresi, II. Balkan Tarım Kongresi, Balkan Tarihi ve Kültürü Sempozyumu ve Balkan Spor Oyunları Alt Çalışma Gruplarının  çalışmaları ve  8. ÜstKurul Toplantısı'nda alınan kararların gelmiş olduğu aşama görüşülerek çalışma gruplarının izlediği yol haritası katılımcılarla paylaşıldı.

Toplantı toplu fotoğraf çekimiyle sonlandı. 

Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0




>