8. Küresel Hayvan Genetik Koruma Konferansı Katılımcıları Rektörümüzle Bir Araya Geldi
04-10-2011



Üniversitemizin ev sahipliği ve destekleriyle düzenlenecek olan 8. Küresel Hayvan Genetik Kaynakları Koruma Konferansı kapsamında farklı ülkelerden gelen katılımcılar Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Osman Şimşek ile bir araya geldi.
Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Osman Şimşek, uluslararası bir konferansa ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ettikten sonra, Üniversitemizin yeni bir üniversite olduğunu ancak Ziraat Fakültemizin 30 yıllık bir köklü bir geçmişe sahip olduğunu söyledi. Prof.Dr. Osman Şimşek, düzenlenecek olan uluslararası bu konferans ile ileride işbirliği çalışmalarımızın daha da artacağına ve birlikte yeni projeler geliştireceğine katkı sunacağımızı da ifade etti.
8. Küresel Hayvan Genetik Koruma Konferansı’na farklı ülkelerden katılımcılardan, Türkmenistan, Ukrayna, Kazakistan, Bosna Hersek, Kosova, Etiyopya, Filistin ,Kırgızistan ,Azerbaycan ,Afganistan, Karadağ, Moldova, Gürcistan , Tacikistan ,Sudan ,Özbekistan ,Arnavutluk ,Moğolistan ,Makedonya ,Sırbistan ,Suriye, Pakistan ,İşviçre ,İngiltere ,İtalya ,Hollanda ,Bulgaristan ,Nepal , Polanya ,Yemen , İspanya , İran, Avusturya ,İzlanda  ve Senegal’deki katılımcılar, konferans, Tekirdağ ve Namık Kemal Üniversitesi hakkında görüşlerini belirttiler ve uluslararası bir konferansa ev sahipliğinin yanı sıra destekte bulunduğu için Üniversitemize ve  Türkiye İşbirliği Kalkınma İdaresi(TİKA)’ya teşekkür ettiler.




>