2024-2025 Akademik Yılı Eğitim ve Öğretim Hazırlıkları Kapsamında Dekan ve Müdür Yardımcıları İle İlk Toplantı Gerçekleştirildi
31-08-2024

Üniversitemiz 2024-2025 Akademik Yılı eğitim ve öğretim hazırlıkları kapsamında ilk genel toplantı Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Murat TAŞAN’ın başkanlığında, Akademik birimlerimizin Dekan Yardımcıları ve Müdür Yardımcıları ile Üniversitemiz Öğrenci İşleri ve Bilgi İşlem Daire Başkanlarının katılımları ile gerçekleştirildi.

Toplantıda yatay geçiş işlem süreci, akademik sınıf danışmanlıkları, ders kayıtları, yeni kayıtlanan öğrencilerin uyum süreçleri (oryantasyon programı), uzaktan eğitim kriterleri, üniversite seçimlik dersler konuları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantı, 2024-2025 Akademik Yılı eğitim ve öğretim sürecinin sağlıklı bir şekilde başlaması ve başarıyla tamamlanması temennisi ile sonlandı.

Haberler & Duyurular
Arşiv