2022-2023 Akademik Yılı Bahar Yarıyıl Eğitim-Öğretim Faaliyetleri Kapsamında NKÜ Akademik Birimlerinin Dekan ve Müdür Yardımcıları ile Toplantı Gerçekleşti
16-02-2023



2022-2023 Akademik Yılı Bahar Yarıyıl eğitim-öğretim faaliyetleri kapsamında Üniversitemiz Akademik Birimlerinin Dekan ve Müdür Yardımcıları ile toplantı gerçekleşti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat TAŞAN Başkanlığında Rektörlük Senato Salonunda gerçekleşen toplantıya Üniversitemiz Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (NKUZEM) Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Halil Nusret BULUŞ, Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÖMER) Müdürü Öğr. Gör. Dr. Uğur ÖZGÜR, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Şenol AKYAZI ve Bilgi İşlem Daire Başkanı Evren KÖKSAL da katıldı.

Toplantıda ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığı tarafından alınarak kamuoyu ile paylaşılan karar doğrultusunda uzaktan eğitim altyapısı, ders kayıtları, ders programları, stajlar, işletmede mesleki eğitim, sınav takvimleri, depremden etkilenen veya arama-kurtarma-yardım çalışmalarına katılan öğrencilerin durumları gibi hususlar ele alınarak Üniversitemiz Akademik Birimlerinin Dekan ve Müdür Yardımcılarının çalışmalara katkıları sağlandı.

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5




>