2011-2012 İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Tanışma ve Tanıtma Programı Düzenlendi
28-09-2011



Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından, iktisat ve İşletme Bölümlerini yeni kazan öğrencilere, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin yapısı, bölümleri, Üniversitemizin diğer akademik birimler ile Tekirdağ ve Trakya Bölgesi hakkında Rektörlük Konferans Salonu’nda tanıtıcı bilgiler verildi.
Tanışma ve tanıtım programına, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof.Dr. M. İhsan Soysal, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyeleri ile İşletme ve İktisat Bölümlerini yeni kazanan öğrenciler katıldı.

2011-2012 İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Tanışma ve Tanıtma Programı’nın açılış konuşmasını yapan Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof.Dr. M. İhsan Soysal, burada düzenlenen bu etkinlikle üniversitemizi ve içinde bulunduğumuz kent yeni kazanan öğrencilerimize tanıtılacağını ifade etti. Prof.Dr. M. İhsan Soysal, bu bölümleri tercih eden öğrencilerimizin programlar hakkında bilgileri olduklarını ancak üniversitenin işleyişi, diğer fakülteleri ve kent hakkında mezun olduklarında bilgi sahibi olmadıklarını, burada yapılacak tanıtımla bu bilgilerin öğrencilere verileceğini belirtti. Aynı zamanda Prof.Dr. M. İhsan Soysal, ailelerin bize emanet ettiği siz öğrencilerin bizim geleceğimiz olduğunu ve sizleri bütün imkânlarımızı kullanarak Trakya bölgesinde önder olma anlayışında olan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde en iyi şekilde yetiştireceklerini de söyledi.


Haberler & Duyurular
Arşiv



>