2. Lig Basketbol Müsabakaları Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Başladı
11-12-2017



Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından gerçekleştirilen 2. Lig Basketbol Müsabakaları 11 Aralık tarihinde üniversitemiz ev sahipliğinde başladı.

Üniversitemiz Spor Kompleksinde gerçekleştirilen ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği 2. Lig Basketbol Müsabakaları Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Yılmaz’ın katılımı ile gerçekleştirilen tören ile başladı.

Müsabakaların açılış töreninde konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Yılmaz Öğrencilerimizin bilimsel ve sportif anlamda yeteneklerini keşfedecekleri alanlar oluşturursak mutlaka ilerleyen dönemde ülkemizin geleceği için oldukça önemli gelişmelere olanak sağlayacağını düşünüyorum. Bu sebeple biz öğrencilerimizin en iyi şekilde yetişmesi için elimizden gelen gayreti sarfediyoruz. Geçen hafta Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi olarak 2. Lig Futbol Müsabakalarına ev sahipliği yapmış, takımımızın şampiyon olmasının gururunu yaşamıştık. Bu hafta da 2. Lig Basketbol Müsabakalarına ev sahipliği yapıyor olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu müsabakaların düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum” sözlerine yer verdi.

Üniversitemiz Spor Kompleksinde gerçekleştirilen müsabakalarda 9 üniversiteden toplam 10 takım mücadele ediyor.

15 Aralık tarihine kadar sürecek olan müsabakaların listesine ulaşmak için tıklayınız 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5




>