19. Uluslararası İstanbul Mutfak Günlerinde Marmaraereğlisi MYO 5 Madalya Birden Kazandı
27-12-2022

İstanbul Tuzla'da düzenlenen 19. İstanbul Mutfak Günleri'nde Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Marmaraereğlisi Meslek Yüksekokulu rüzgârı esti.

Türkiye'nin En Prestijli Gastronomi Yemek Yarışması Olan 19. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri’nde, Marmaraereğlisi MYO 5 kategoride katıldığı yarışmada, 2 tane Altın Madalya ve 3 tane Gümüş Madalya kazanarak, Marmaraereğlisi Meslek Yüksekokulu tarihinde bir ilki gerçekleştirdi.

Mert KESKİN: Üniversite Düzeyi Öğrenci Aşçı Makarna Yarışması Birincisi

Melisa YILMAZ: Üniversite Düzeyi Öğrenci Aşçı Balık Yarışması Birincisi

İkra AK: Üniversite Düzeyi Öğrenci Aşçı Restoran Tatlı Tabağı İkincisi

Müslime İrem ESMERAY: Üniversite Düzeyi Öğrenci Aşçı Restoran Tatlı Tabağı İkincisi

Rümeysa ÇİFTÇİ: Üniversite Düzeyi Öğrenci Aşçı Et Tabağı İkincisi

Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Sami AVCU'nun koordinatörlüğünde ve denetiminde, 19. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri'nde madalya alan Marmaraereğlisi MYO öğrencileri, Sponsorluk ve desteklerinden dolayı Marmaraereğlisi Belediyesine, Meslek Yüksekokulu yöneticilerine ve hocalarına teşekkürlerini iletti.