İstanbul Tuzla'da düzenlenen 19. İstanbul Mutfak Günleri'nde Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Marmaraereğlisi Meslek Yüksekokulu rüzgârı esti.
Türkiye'nin En Prestijli Gastronomi Yemek Yarışması Olan 19. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri’nde, Marmaraereğlisi MYO 5 kategoride katıldığı yarışmada, 2 tane Altın Madalya ve 3 tane Gümüş Madalya kazanarak, Marmaraereğlisi Meslek Yüksekokulu tarihinde bir ilki gerçekleştirdi.
Mert KESKİN: Üniversite Düzeyi Öğrenci Aşçı Makarna Yarışması Birincisi
Melisa YILMAZ: Üniversite Düzeyi Öğrenci Aşçı Balık Yarışması Birincisi
İkra AK: Üniversite Düzeyi Öğrenci Aşçı Restoran Tatlı Tabağı İkincisi
Müslime İrem ESMERAY: Üniversite Düzeyi Öğrenci Aşçı Restoran Tatlı Tabağı İkincisi
Rümeysa ÇİFTÇİ: Üniversite Düzeyi Öğrenci Aşçı Et Tabağı İkincisi
Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Sami AVCU'nun koordinatörlüğünde ve denetiminde, 19. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri'nde madalya alan Marmaraereğlisi MYO öğrencileri, Sponsorluk ve desteklerinden dolayı Marmaraereğlisi Belediyesine, Meslek Yüksekokulu yöneticilerine ve hocalarına teşekkürlerini iletti.
Tıklayınız. ...
Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ümit GEÇGEL'in annesi, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Şube ...
TNKÜ Veteriner Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Personeli Sağlık Teknikeri Büşra BAYDAŞ YILAR’ın Tekirdağ İsmail Fehmi Cumalıoglu Şehir Ha...
Tıklayınız. ...
Üniversitemiz Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığında görev yapmakta olan Mühendis Elif Nur TEKNECİ DİLMAÇ'ın annesi Nuran TEKNECİ vefat ...
Tıklayınız. ...