Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ile Tarih Topluluğu tarafından Çanakkale Deniz Zaferi’nin 104’üncü yıl dönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü dolayısıyla etkinlik gerçekleştirildi.
19.Tümen 57.Alay etkinliği çerçevesinde Sosyal Yaşam Merkezi içerisinde Üniversitemiz akademik, idari personeline ve öğrencilere Çanakkale Savaşı’nın menüsü olarak bilinen “Buğday çorbası ve üzüm hoşafı” ikram edildi.
Öğrenciler gördükleri menü karşısında duygusal anlar yaşarken, yapılan etkinlikle Çanakkale Savaşı'nın ne şartlar altında kazanıldığı bir kez daha hatırlandı.
Tıklayınız. ...
Hizmet Kollarına Yönelik Mali ve Sosyal Haklara İlişkin 2024 ve 2025 Yıllarını Kapsayan 7. Dönem Toplu Sözleşmenin Eğitim, Öğretim ve Bilim Hizmet K...
22.01.2025 tarih ve 32790 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Üniversitemiz birimlerine (giderleri özel bütçeden karşılanmak üzere) 657 sayılı Devle...
Tıklayınız ...
Tıklayınız. ...
Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Raziye Işık KALPAR’ın yakını Hüseyin KOÇ için B Rh(+) kana...