18. Ege Onkoloji Günleri, Uluslar Arası Sempozyum, Proje Yarışması
03-09-2013

Ege Üniversitesi, İzmir İleri Teknoloji Enstitütüsü(İYTE), Dokuz Eylül Üniversitesi(DEÜ), Katip Çelebi Üniversitesi(KÇÜ), ve Gediz Üniversitesi işbirliği ile düzenlenecek olan “International Symposium on Cancer Nanomedicine” ve 18. Ege Onkoloji Günleri (EOG) kapsamında “Onkolojide Nanotıp Uygulamaları Kursu” 7-9 Kasım 2013 tarihlerinde Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Muhittin Erel Amfisinde gerçekleştirilecektir.

Sempozyum ve kurs; kanser tanı ve tedavisinde çalışan tıp doktorlarını temel bilimciler, eczacılar, nanoteknoloji ile uğraşan mühendisler ile buluşturmayı ve farklı disiplinleri bir araya getirerek ortak projeler geliştirilmesine zemin hazırlanmasını amaçlamaktadır.

Bu toplantıda Lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine yönelik olarak onkolojide nanotıp uygulamaları konusunda proje yarışması düzenlenecek, yarışmaya katılan tüm öğrencilere 18. EOG kapsamında yapılan ulusal ve uluslar arası toplantılara katılma hakkı verilecek, en iyi projeye birincilik ödülü verilecektir.

ayrıntılı bilgi için tıklayınız.