16. Türkiye Koç Spor Fest Üniversite Oyunları’nda NKÜ Kadın Voleybol Takımının Büyük Başarısı
23-04-2019



Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu’nun Koç Spor Fest adı altında bu yıl 16.’sını düzenlediği Üniversite Oyunlarının Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinde gerçekleşen başlangıç etkinlikleri kapsamındaki Voleybol 1.Lig Grup Müsabakalarında, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Kadın Voleybol Takımı, birinciliği elde ederek kupayı kaldırdı ve Süper Lig’e yükselerek Üniversitemizin gururu oldu.

Pazar günü oynanan son voleybol müsabakasının ardından gerçekleşen kupa töreni ile tamamlanan etkinliklerde çeşitli spor, müzik ve macera parkuru oyunları da yer aldı. Etkinlikler kapsamında gerçekleşen Kampüs Koşusu’na katılan öğrenciler, koşan her öğrenci için sponsor firma tarafından Sivil Toplum Kuruluşuna yapılacak bağışa destek için koştular.

Gerçekleşen Oyunlarda yapılan Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Frizbi Türkiye Şampiyonası’nda Üniversitemiz takımı ise İTÜ, ODTÜ, Boğaziçi Üniversitesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi gibi zorlu rakipleri karşısında Üniversitemizi başarı ile temsil etti.

Son gün Voleybol 1.Lig Grup Müsabakalarında dereceye giren takımlar için düzenlenen Kupa Töreninde, takımlara madalya ve kupalarını veren NKÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü ve Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Temsilcisi Doç. Dr. İlker ÖZMUTLU, törende gerçekleştirdiği konuşmasında Kadın Voleybol Takımımızın birinciliği için, “İlk defa Üniversitemiz temsilcisi bir takımın Süper Lig’de yer alacak olması, bizler için ayrı bir heyecan ve sevinç kaynağı oldu. Bu başarıda emeği geçen, başta sporcularımız olmak üzere herkesi tebrik ediyorum” dedi.  Türkiye Voleybol Federasyonu Tekirdağ İl Temsilcisi Kazım CEYHAN da törende kupa takdiminde bulundu.

 
Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5
Namık Kemal Üniversitesi6
Namık Kemal Üniversitesi7
Namık Kemal Üniversitesi8
Namık Kemal Üniversitesi9
Namık Kemal Üniversitesi10
Namık Kemal Üniversitesi11
Namık Kemal Üniversitesi12
Namık Kemal Üniversitesi13
Namık Kemal Üniversitesi14
Namık Kemal Üniversitesi15
Namık Kemal Üniversitesi16
Namık Kemal Üniversitesi17
Namık Kemal Üniversitesi18
Namık Kemal Üniversitesi19
Namık Kemal Üniversitesi20




>