15 Temmuz Şehidinin Babası Ramazan Fahrettin ŞENGÜL’den Ziyaret
30-01-2023

15 Temmuz Şehidi Mehmet ŞENGÜL’ün babası Ramazan Fahrettin ŞENGÜL, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e ziyarette bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Rektör ŞAHİN, ziyaret dolayısıyla memnuniyetini ifade etti ve 15 Temmuz Demokrasi Şehidi Mehmet ŞENGÜL’ün o meşum gecede hayatını kaybetmesinin elim bir hadise olduğunu; ancak evladının vatan uğruna şehadet mertebesine ulaşması dolayısıyla bir şehit babası olarak artık bir değil, bin evladının bulunduğunu vurguladı. Kendisinin de bir Makine Mühendisi olduğunu belirten Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Şehit Yüksek Makina Mühendisi Mehmet ŞENGÜL ile meslektaş olmasının ise kendisi için ayrı bir gurur vesilesi olduğunu sözlerine ekledi.