“Renklerin Felsefesi” Resim Sergisi Açıldı
19-01-2022

Küratörlüğünü Dr. Öğr. Üyesi Hasan Selçuk ETİ'nin yaptığı, sanatçı Dr. Yıldırım Onur ERDİREN'in eserlerinin yer aldığı "Renklerin Felsefesi" adlı kişisel resim sergisi TNKÜ Sanat Galerisi'nde ziyarete açıldı.

Sergi açılışına, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ile eşi Selda ŞAHİN, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bülent EKER, Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ, Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat ÖZYAVUZ, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Harun GÖÇERLER, akademisyenler, idari personel ve öğrenciler katıldı.

Etkinlik, kurdele kesiminin ardından serginin gezilmesi ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Rektörlük Sanat Galerisi’ndeki sergi, 24 Ocak 2022 tarihine kadar  sergilenmeye devam edecektir.