‘Karadeniz ve Balkan Bölgelerinde Diyalog ve İşbirliği’ Etkinliği
16-09-2022

BUA (Balkan Üniversiteler Birliği)’nin saygıdeğer üyeleri;

Balkan Üniversiteler Birliği tarihinde önemli gelişmelerin yaşandığı bir döneme doğru yol aldığımızı bir kez daha hatırlatmak isteriz. BUA'nın güç kazandığı bu dönemde, Bükreş Üniversitesi ev sahipliğinde ve Karadeniz Üniversite Ağı ile ortaklaşa düzenlenecek kongrenin pek çok renkli ana tanıklık edeceğini önceden belirtmek isteriz.

"Karadeniz ve Balkan Bölgelerinde Diyalog ve İşbirliği" temasıyla ön plana çıkan ve 12-14 Ekim 2022 tarihlerinde Bükreş Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşecek bu kongrede, Balkan ve Karadeniz bölgesi bağlamında ekonomi, güvenlik, enerji ve sahte haber gibi diğer pek çok husus geniş bir platformda tartışmaya açılacaktır. Bu kongrede tüm BUA üyesi üniversitelerimizin temsilcilerini görmek ve bu kongrenin heyecanını değerli üyelerimizle paylaşmak isteriz.

Kongrenin ayrıntıları için lütfen aşağıdaki linke tıklayın: