Şarap Üretim Teknolojisi Programında Üzüm İşleme Gercekleşti.
24-09-2025



 

 

Gıda İşleme Bölümü Şarap Üretim Teknolojisi Programı, Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Gönül AKGÜL YALDIZ koordinatörlüğünde 1. ve 2. sınıf program öğrencileri okulumuz üretim atölyelerinde Cabarnet Sauvignon cinsi üzümleri işlemeye başladılar.

Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0

Haberler & Duyurular
Arşiv